DEVI SISTEMI ELEKTRIČNOG GRIJANJA

DIV Company d.o.o. nudi kompletnu uslugu projektovanja, montaže, održavanja i servisiranja DEVI sistema vodeći računa o energetskoj efikasnosti i očuvanju životne sredine.

ZASTUPNIŠTVO ZA DEVI

Bilo da se radi o malim ili pak velikim projektima, stojimo Vam na usluzi kako bismo pomogli pri proračunu i projektovanju.

Nudimo rješenja kod naglih promjena klimatskih uslova s dokazanim tehnologijama koje pridonose velikim energetskim uštedama.

U ponudi su sistemi električnog podnog grijanja i sigurnosna rješenja topljenja snijega i leda. DEVI je globalni tržišni lider za električno podno grijanje i naša su nastojanja da DEVI bude Vaš prvi izbor pri odabiru podnog grijanja.

DEVI je osnovan 1942. godine te je od tada tržišni lider u rješenjima električnog podnog grijanja za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Svi DEVI proizvodi zadovoljavaju najstrožije međunarodne zahtjeve za sigurnost kao i energetske standarde, a tu je i garancija u trajanju do 20 godina. DEVI je od 2003. godine dio kompanije Danfoss i dio Danfoss-ovih rješenja za grijanje vanjskih i unutrašnjih površina. DEVI proizvodi i razvija proizvode s ciljem stvaranja veće udobnosti i praktičnosti s najmanjom mogućom potrošnjom energije.

Električno podno grijanje

DEVI podno grijanje raspoređuje jednoliko toplinu po cijelom podu dajući osjećaj ugode Vašim nogama, tijelu i glavi.

Saznajte Više

Otapanje snijega i leda

DEVI sistemi za topljenje snijega i leda štite krovove, oluke i drenažne cijevi, a koriste se i za podzemno grijanje u poljoprivredi ili za grijanje sportskih terena.

Saznajte Više

Grijanje poda Hladnjače

….

Saznajte Više

Otapanje snijega i leda

Morate očistiti snijeg sa pristupne staze ili ulaza? 
DEVI sistem za topljenje snijega i leda učiniti će Vaše dvorište sigurnim od snijega i leda, bez posipanja soli ili korištenja lopate za snijeg.

Saznajte Više

Zaštita cijevi od smrzavanja

DEVI sistemi za zaštitu od smrzavanja i trasiranje cijevi idealni su za cijevi sa visokoviskoznim tekućinama.

Saznajte Više

DEVI je jedina kompanija iz svog područja koja razvija, proizvodi i prodaje kompletne sisteme koji sadrže kako grijaće kablove tako i termostate. Stoga postoji kompletna kompatibilnost između pojedinih komponenti koje čine naše grijaće sisteme, što znači – visoke radne kakrakteristike, optimalna pouzdanost i korisnost te odgovarajuće niska potrošnja energije.

DEVIreg Smart sa DEVIsmart aplikacijom za Vaš mobilni uređaj – bežična kontrola električnog grijanja

DEVIsmart aplikacija omogućava bežično upravljanje sistemima električnog podnog grijanja opremljenim DEVIreg Smart termostatima. Pomoću aplikacije Vaš mobilni uređaj postaje daljinski upravljač za podno grijanje. Uz novu DEVIsmart App možete kontrolisati sve DEVIreg Smart termostate u svim prostorijama.

lll